Meta Materials Inc (OTCMKTS:MMTLP) Poziție scurtă uriașă în dificultate, deoarece Next Bridge Hydrocarbons este pe cale să oprească tranzacționarea (George Palikaras și John Brda despre acțiunea corporativă)

Meta Materials Inc (OTCMKTS: MMTLP) are o săptămână uriașă înainte, deoarece scurtarea intră în ultimele zile de tranzacționare și uriașa poziție scurtă estimată de 80-100 de milioane trebuie acum acoperită. Emoția față de MMTLP este palpabilă, cu cifre precum 60 USD pe acțiune sau 80 USD pe acțiune la apogeul crizei scurte și mulți investitori promit să nu vândă MMTLP pentru mai puțin de 100 USD pe acțiune. Ioan Brda și Georges Palikaras am fost ocupați pe Twitter în timp ce așteptăm ca acțiunea corporativă să fie procesată de FINRA și trimisă brokerilor de către DTC. Pe măsură ce timpul de acoperire al scurtmetrajelor se termină, aceștia continuă să joace scurt și să distorsioneze, împrumutând alte 291.000 de acțiuni numai vineri și lansând 3 atacuri scurte distincte pe parcursul zilei.

În timp ce consensul general este Poziția scurtă a MMTLP este între 80 și 100 de milioane de acțiuniinvestitori pe termen lung, cum ar fi MarketMoves și Rollerpigeons estimați poziția scurtă a MMTLP între 200 și 250 de milioane. Aceste numere ar putea foarte bine să fie corecte, așa cum a spus John Brda la un apel recent cu Rollerpigeons, Terry Younker și alți youtuberi care acoperă MMTLP; „Este în regulă, adică, cred că faci o treabă grozavă. Cred că am mai spus-o o dată, aș spune că în 99% din conversațiile pe care le ai, ai dreptate în privința lucrurilor. Sunt câteva lucruri pe care le știu pe care probabil nu le știi, dar nimic din ceea ce știu nu este suficient de important pentru a afecta ceea ce faci, doar continuă să faci treaba bună și continuă să faci ceea ce faci.

Actualizare de weekend MMTLP: Scurturile MMTLP continuă să joace scurte și obligă împrumutul a altor 291.000 de acțiuni numai vineri și lansează 3 atacuri scurte separate pe parcursul zilei, menținând prețul la puțin peste 8 USD per acțiune. Cu toate acestea, investitorii MMTLP nu vând și le place Distributie Data se apropie între 80 și 100 de milioane de scurtmetraje de acoperit și lucrurile sunt pe cale să înnebunească. Așteptați-vă ca volumul să înceapă să crească foarte semnificativ. În prezent, așteptăm ca OST să fie procesat de FINRA și trimis brokerilor de către DTC. Am ridicat prima dată atenția asupra MMTLP pe 16 octombrie în acest articol găsit aici, când MMTLP era la 4 USD pe acțiune. Vom actualiza MMTLP în acest weekend, așa că Meșteșuguri sigur că ești abonat Microcap zilnic introducând adresa ta de e-mail în caseta de mai jos.

Meta Materials Inc (OTCMKTS: MMTLP) este substituentul pentru spin-off-ul Next Bridge Hydrocarbons de la Meta Materials. O acțiune MMTLP (Series A Preferred Share) va fi schimbată cu o acțiune ordinară a Next Bridge odată ce divizarea este încheiată.

Următorul Pod Hidrocarburi își dezvoltă exclusiv activul din Bazinul Orogrande, Proiectul Orogrande, situat în Bazinul Permian din West Texas. Proiectul Orogrande a arătat potențialul pentru o zonă de plată cu mai multe grămezi, cu o grosime totală de 600 până la 800 de picioare, cu asemănări geologice și de rezervor cu bazinul Midland. 134.000 de acri neți, 3.150 de șantiere potențiale și 3,2 miliarde până la 3,7 miliarde de recuperare potențială (BBL)

Bazinul Permian, numit și Bazinul West Texaseste un bazin sedimentar mare în vestul Texasului și sud-estul New Mexico, Statele Unite, remarcat pentru depozitele bogate de petrol, gaze naturale și potasiu. Bazinul Permian este una dintre cele mai prolifice regiuni producătoare de petrol și gaze din lume. Bazinul a produs o prodigioasă 29 de miliarde de barili de petrol de când producția a început în 1921. Cu toate acestea, în ciuda acestei istorii bogate de producție, zilele sale cele mai bune ar putea fi încă să vină. Folosind noi tehnici de extracție, companiile petroliere și-au dat seama în sfârșit cum să elibereze petrolul și gazul prins în geologia sa unică, care cuprinde mai multe straturi stivuite de formațiuni de rocă purtătoare de hidrocarburi. Operatorii din Bazinul Permian împing producția de petrol și gaze la noi culmi. Mulți dintre cei mai mari operatori de petrol ai țării au o istorie lungă în Permian inclusiv Occidental Petroleum, Chevron, ExxonMobil și Apache pentru a numi câteva.

Pentru a afla Inside Scoop pe MMTLP Abonați-vă acum la Microcapdaily.com, introducând adresa de e-mail în caseta de mai jos

MMTLP

Rollerpigeons a spus: “John Brda a spus că este foarte frustrat de aprobarea FINRA. Nextbridge trebuie să o facă astăzi. Acest lucru nu înseamnă aprobarea 424 sau aprobarea fallout; acele date au fost deja aprobate de FINRA. Datele de pe prospect au fost aprobate de FINRA Deci, ce aprobare FINRA avem nevoie? Există un proces pentru a face acest lucru. Auzi diferite lucruri, FINRA, Notificarea de acțiune corporativă este de la FINRA Notificarea de OST este de la DTCC până acum firmele de brokeraj nu au primit nicio notificare de acțiune corporativă… Nu cineva a primit această notificare, deoarece procesul nu este La ceva timp după aprobarea și prospectul SEC, aprobarea și datele FINRA sunt toate stabilite, aceasta este transmisă departamentului de valori mobiliare al FINRA pentru aprobare, iar FINRA procesează acțiunea corporativă pentru modificarea CUSIP. Prin urmare, FINRA va procesează schimbarea CUSIP, schimbarea la Nextbridge unde nu va exista CUSIP și MMTLP va fi anulat și veți primi acțiuni la compania privată Nextbridge Hydrocarbons… FINRA nu informează brokerii despre această modificare, este birocratică, așa că o publică pe lista zilnica… odată ce este postat pe lista zilnică… DTCC trimite notificări brokerilor. FINRA nu va trimite o notificare brokerilor, DTCC o va face atunci când o va vedea pe lista zilnică. Așa că FINRA nu a terminat să facă asta și John Brda este frustrat… Scurterii vor lua această informație și o vor răsuci. există multe poziții scurte care trebuie închise. Eu calculez că există între 216 și 280 de milioane de acțiuni MMTLP scurte, care sunt pantaloni scurți goi, nu au reușit să-și îndeplinească această nevoie de a-și închide pozițiile. Datele sunt cu cerneală suspendată, 12 și 14 decembrie sunt cu cerneală suspendată.

Terry Younker a lansat un alt videoclip grozav pe MMTLP vineri afirmând: „Deci HAMShortkiller are aproximativ 5000 de abonați, o mulțime din meta fam îl urmărește acum pe acest domn, așa că scopul lui este să expună scurtul gol vânzătorilor punct… John Brda a postat pe Twitter: @HAMShortkiller aruncați o privire la $mmtlp $mmat. As fi bucuros sa va anunt. Acest lucru se potrivește perfect cu companiile pe care le faci lumină. John Brda a fixat apoi tweet-ul lui @HAMShortkiller „$mmtlp am vorbit cu el. Tip grozav, am toate detaliile fraudei, le voi oferi oamenilor potriviti pentru aceste dorinte. Lucrurile se vor întâmpla aici foarte curând, multă atenție este pe MMTLP. Aseară George Palikaras a scris pe Twitter: „Astăzi, META a cerut FINRA să oprească $MMTLP pe 14 decembrie la închidere (data curentă de distribuție). Vă rugăm să faceți timp pentru a CITI S1. FĂRĂ cotații publice după data distribuției. adică nu există ex-dividend Data.” a mai postat pe Twitter: „seria A Acțiunile meta preferate NU vor fi eligibile pentru DTC. Declarația reală de înregistrare a formularului S1 dezvăluie acest lucru. La distribuire, seria A Pref ($MMTLP) va fi pierdută. (în în conformitate cu Certificatul de nominalizare – Secțiunea 3 (e)”

Metamaterial News a postat joi pe Twitter că au existat „Peste 150 de comentarii pe pagina/postarea @FINRA cu privire la MMTLP (implicarea lor pe Twitter a crescut cu 500%+) Peste 200 de mențiuni de $MMTLP și @FINRA de la oameni Peste 20 de apeluri confirmate către FINRA cu privire la MMTLP Noi. Folosește-ne vocea ca investitori, vezi acum acțiunea Sâmbătă, el a retweetat:

Pentru a afla mai multe despre MMTLP, abonați-vă acum!

John Brda h John Brda a continuat să tweeteze sâmbătă În ceea ce privește tweet-ul de acțiune corporativă: Prietenul a vorbit cu examinatorul @FINRA. I s-a spus că sunt pe deplin conștienți de problema $MMTLP, dar că ar putea refuza o acțiune de titlu sau să solicite o modificare S1 folosind regula 6490..Ultimul chip pt. în lecturi 6490, poate fi refuzat dacă: există o incertitudine semnificativă în procesul de decontare și lichidare a garanției. Spuneți dacă este refuzat din acest motiv, deoarece @FINRA a listat $MMTLP fără cunoștințe despre emitent și informații despre fraudă. „Deși pare puțin probabil ca FINRA să aprobe datele de înregistrare și distribuție și apoi să nu proceseze acțiunea corporativă, John Brda continuă să investigheze tweet-urile mai târziu. Sâmbătă: „Eu auzi că există un pic de confuzie. @FINRA nu a informat pe nimeni de nimic. Continuăm să împingem înainte și o vom duce mai departe. „Așa cum am fost rapoarte MMTLP a fost deja comparat pe scară largă cu scurtăturile recente $ HKD și Overstock $OSTK, care au crescut de la 7 USD la 120 USD per acțiune. Vom actualiza MMTLP de îndată ce se întâmplă ceva nou, așa că asigurați-vă că vă abonați la Microcap zilnic introducând adresa ta de e-mail în caseta de mai jos.

Dezvăluire: Nu deținem nicio poziție în MMTLP, lungă sau scurtă, și nu am fost compensați pentru acest articol.

.

Add Comment